Honor 9, 20 yada 21 Haziran'da tanıtılacak

Honor 9 isimli cep telefonunun 20 veya 21 Haziran günü gerçekleştirilecek olan konferans kapsamında tanıtılacağı belirtildi.

Hali hazırda Android eko sisteminin en önemli oyuncularından birisi olarak karşımıza çıkan Huawei'nin alt şirketi olan Honor'ın yeni amiral gemisine ait ilk bilgiler geldi. Firmaya yakın kaynaklar tarafından elde edilen bilgiye göre 20 Haziran yada 21 Haziran tarihinde duyurulacak olan Honor 9 isimli model, şık tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.


5.2 inç genişliğindeki Full HD çözünürlüklü dokunmatik panel üzerinde şekillenecek olan cihazın kalbini Kirin 960 yonga seti ile 6 GB kapasitesindeki RAM belleğin oluşturması bekleniyor. Bazı kaynaklar cihazın RAM kapasitesinin 4 GB olacağını iddia ederken, depolama alanı olarak ise 32 GB ile 64 GB olmak üzere 2 farklı seçenekle gelmesi bekleniliyor.


Cihazın arka yüzünde 22 Megapiksel çözünürlüklü çift kamera ve ön yüzünde ise 12 Megapiksel çözünürlüklü bir kamera olması beklenilirken, cihazın gücünü 3.000 mAh kapasitesindeki bataryanın sağlaması bekleniliyor. Cihazın çıkış tarihi ve fiyat etiketi gibi diğer bilgiler sızdırıldıkça karşınızda yeni haberlerle olmaya devam edeceğiz.

Whatsapp