Honor 8x iki farklı renk seçeneğiyle gelecek

Honor tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi ailesi 8X serisinin altında yer alan modellerin iki farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacağı açıklandı.

Huawei markasının alt firması olarak görev üstlenen Honor, karşımıza yeni modelleri ile birlikte çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda teknoloji dünyasının gündeminden yeni geliştirmekte olduğu 8X ve 8X Max isimli iki farklı modelle yer alan şirket, iki modelin tanıtımını 5 Eylül'de gerçekleştireceği resmi tanıtım etkinliğinde gerçekleştirecek.

Şimdilerde ise sessizliğini bozup Çin merkezli sosyal ağ sitesi Weibo'da yeni bir açıklama gerçekleştirme gereği duyan Huawei, 8X ve 8X Max cihazlarının iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacağını açıkladı. Cihazların renkleri hakkında sadece bu bilgiyi veren ve dahasını paylaşmayan şirket, özellikle 8X Max isimli cihazla tam anlamıyla tablet deneyimini bir telefonlarda yaşatmayı hedefliyor.

Honor 8X Max modeli 7.12 inç genişliğine sahip olan FHD + (1080 x 2244 piksel) çözünürlüğe sahip bir dokunmatik ekran paneli üzerinde şekillenecekken, henüz net olmamakla birlikte cihazın Kirin 980 yonga setiyle birlikte geleceğine net bir gözle bakılıyor. Arka yüzünde ise 16 MP + 2 MP olmak üzere çift kamera sensörünü içereceği belirtilen cihaz, ön yüzünde de 8 MP çözünürlüğündeki tek kamerayı içerecek.

Enerjisini 4.900 mAh güç depolayabilen dev bir bataryadan sağlayacak olan cihazlarda parmak izi sensörü kullanılacakken, 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth ve 3,5 mm ses jakı gibi bir dizi bağlantı seçenekleri bulunacak. Etkinlik kapsamında Honor 8X Max modelinin yanı sıra Honor 8X isimli cihazın resmi tanıtımının da gerçekleştireceği açıklandı.

Whatsapp