Honor 8 önemli bir ülkede satışa çıkıyor

Huawei, yeni Honor 8 modelini şimdi de Hindistan pazarında satışa sunacak...

Huawei, bu sene yeni Honor modelleri ile oldukça ses getirdi. Firmanın alt markası olan Honor ailesinin son üyelerinden birisi de Honor 8 olurken, bu cihaz duyurulmasının ardından Çin ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere bazı önemli pazarlarda satışa sunulmuştu ve şimdi de yeni ve önemli bir pazarda daha sunulmaya hazırlanıyor.

Gelen bilgilere göre Huawei, nüfusu ile birlikte dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da yeni bir etkinlik düzenleyecek. Basın davetiyeleri de gönderilen bu etkinlik 12 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek ve Huawei'nin yeni ve önemli modellerinden Honor 8'in bu etkinlikte Hindistan pazarı için duyurulacağı ifade ediliyor.

Honor 8 akıllı telefon oldukça başarılı bir tasarıma sahip. Cihazın teknik özelliklerini hatırlatacak olursak eğer, 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelen Honor 8'in ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta.

Ayrıca akıllı telefon gücünü ise Huawei tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950 yonga setinden almakta. Bu yonga seti Qualcomm Snapdragon 810 ile kıyaslanabilir ve diğeri taraftan daha düşük sıcaklıklarda çalıştığını da belirtelim.

4GB sistem belleği ile gelen yeni Honor 8 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB ve bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Honor 8 akıllı telefonun arkasında çift 12MP kamera bulunuyor ve ön kamerası da 8MP olarak geliyor.

Henüz cihazın fiyatı ve Hindistan'da ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp