Honor 8, Android Nougat güncelleme bugün sunulmaya başlanacak

Huawei, Honor 8 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini bugün itibari ile sunuyor.

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Huawei, Honor adındaki alt markası üzerinden de cihazlar sunmaya devam ederken, ayrıca bu modelleri için güncelleme desteğini de üst seviyede sunmayı amaçlıyor. 2017 ile birlikte firma daha fazla cihazı için Android Nougat güncellemesi sunmaya devam edecek ve bu yeni güncellemeye kavuşan son cihaz ise Honor 8 oldu.

Gelen bilgilere göre firma bugün itibari ile Honor 8 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmaya başlıyor. Bu yeni güncelleme, Nougat yeniliklerini getirirken, ayrıca son Android güvenlik güncellemesi, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de içermekte.

Ayrıca firma, Honor 6X modeli için de Android 7.0 Nougat güncellemesini bu sene ikinci çeyrek içerisinde yayınlayacak.

Honor 8'e dönecek olursak eğer, akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde LTPS dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olmak üzere iki farklı şekilde geliyor. Bu kapasite microSD kart desteği ile daha da arttırılabiliyor.

Akıllı telefonun yonga seti ise firmanın kendisi tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950. Honor 8'in arkasında 12MP çift kamera bulunuyor ve ayrıca ön kamera da 8MP olarak geliyor. Akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp