Honor 8 akıllı telefonun render görselleri sızdırıldı

Huawei'nin Honor 8 akıllısı oldukça etkileyici bir tasarım ile geliyor.

Huawei'nin alt markası olarak akıllı telefon pazarında yer alan Honor, her geçen gün çok daha büyük ilgi görürken, sunulan cihazların da satış rakamları her dönem artmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce önemli üst seviye modellerden Honor V8'i resmi olarak duyuran firmadan yeni bir cihaz duyurusu daha gelmeye hazırlanıyor.

Huawei'nin Honor olarak sunacağı yeni akıllı telefon Honor 8 olurken, bu yeni cihazın görselleri de ortaya çıktı. Baktığımızda bu yeni akıllı telefonun Honor V8 ile benzer tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz ay sonunda ise Honor 8 akıllı telefon ,TENAA'da sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmıştı. TENAA üzerinden gelen görsellerin de bu yeni render görseller ile aynı olduğunu görüyoruz.

Yeni cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon, 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip ve Huawei tarafından geliştirilen, sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950 yonga setinden güç almakta. 

Huawei Honor 8, 3GB ve 4GB olmak üzere iki farklı sistem belleği içeren versiyonlar olarak geliyor. Ayrıca 32GB / 63GB ve 128GB olarak da üç farklı dahili veri kapasitesi seçeneği sunulacak.

12MP çift arka kamera Honor 8'de yer alırken, ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. 2.900mAh batarya içeren cihazın 11 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle gün yüzüne çıkacağı kaydedilmekte.

Whatsapp