Honor 7X İçin Merakla Beklenen GPU Turbo Güncellemesi Yayınlandı

Huawei'nin piyasaya sunduğu uygun fiyatlı telefon modellerinden biri olan Honor 7X için gelen son güncelleme ile beraber GPU Turbo özelliği aktif hale geldi.

Temmuz ayı sonlarında Çinli teknoloji devi Huawei, Çin'de Honor 7X için GPU Turbo teknolojisini içeren yeni bir güncellemeyi test etmeye başlamıştı. Şimdi ise bir süredir Çin'de test edilen bu özellik diğer ülkelerde bulunan kullanıcılar için dağıtılmaya başladı.

Yeni Honor 7X güncellemesi 8.0.0.360 yazılım sürümü ile gelirken bu güncellemenin ardından cihazınızın oyun performansında önemli bir artış yaşadığınızı göreceksiniz. Honor 7X bu güncellemenin ardından artık tüm telefon görüşmelerini kaydetmenizi sağlayan yeni arama kaydı özelliğine de sahip olacak. Ayrıca çoklu telefon desteği sunan parti modu altında müzik deneyimini de arttıran yeni bir özellik bu güncelleme ile beraber cihaza eklenmiş olacak.

Huawei, Honor 7X'in dağıtılan yeni güncellemeyle beraber yeni bir güvenlik yamasına sahip olacağını açıklarken hangi güvenlik yaması olduğundan bahsetmemiş. En azından Ağustos veya Temmuz gibi güncel Android güvenlik yamalarından bir tanesi olduğunu düşünüyoruz. O sebeple güncelleme cihazınıza gelirse hiç düşünmeden yüklemenizi öneriyoruz.

Güncelleme şuanda OTA üzerinden kademeli bir şekilde bütün kullanıcılar için dağıtılıyor. Güncellemenin cihazınıza ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Bu sebeple önümüzdeki haftalarda belirli aralıklarla cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemelerine girerek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp