Honor 7 ve Honor 5X, Avrupa'da 60 gün içerisinde geri iade seçeneği ile alınabiliyor

Huawei'nin bazı Honor modelleri için iade süresi Avrupa'da 60 gün oldu.

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden birisi olan Huawei, Çin'de sunduğu cihazları ile oldukça büyük ilgi görürken, ayrıca Honor adında alt markası üzerinden de farklı modeller sunuyor. Honor ailesi bu sene başında ABD ve Avrupa pazarında da sunulmaya başlanırken, firma ilgi çekici fırsatlarla cihazlarını daha da cazip hale getirme peşinde.

Avrupa pazarında bazı Honor modelleri satışta ve firma, satışlarını arttırmak için bu pazarda kendi online mağazasının geri iade koşullarında geçici olarak değişikliğe gitti. 

Avrupa'da online mağazalar üzerinden satın alınan cihazlar için genellikle kullanıcıların beğenmedikleri cihazı geri vermek için 14 günlük geri iade süresi bulunurken, Honor 7 ve Honor 5X modeller için bu süre 60 güne çıkartıldı. Bu zamanın oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm Avrupa genelinde olmazken, 60 gün geri iade fırsatının gereçli olduğu ülkeler İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Hollanda olarak belirlenmiş.

Cihazlara bakacak olursak eğer, Honor 7 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB sistem belleği, Huawei Kirin 935 yonga seti, 16GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 20MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Diğer model Honor 5X ise 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 616 yonga seti, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile sunulmuştu.

Whatsapp