Honor 5 Play, Çin'de düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu

Huawei'nin Honor markası üzerinden yeni akıllı telefon modelleri sunulmaya devam ediyor...

Samsung ve Apple'ın arkasından bir süredir akıllı telefon pazarında satış rakamları ile üçüncü sırada yer alan teknoloji devi Huawei, Honor çatısı altında yeni akıllı telefon modelleri sunmaya devam ediyor. Firma bugün anavatanı Çin'de düzenlediği etkinlikle Honor markası altında sunulacak olan iki yeni akıllı telefon modelinin daha duyurusunu gerçekleştirdi.

Duyurulan akıllı telefonlardan bir tanesi 6.6" büyüklüğünde dokunmatik ekranı ile dikkat çeken Honor Note 8 adındaki phablet modeli olurken,, diğeri de Honor 5 Play adı ile gelen yeni bir model olarak gün yüzüne çıktı.

Orta seviyede mücadele edecek olan Honor 5 Play, 2014 senesinde sunulan Honor 4 Play modelinin halefi olarak geliyor ve ayrıca akıllı telefonun teknik özelliklerini şöyle bir bakacak olursak eğer, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerdiğini belirtelim.

Akıllı telefon 2GB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Cihaz 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6735P yonga setinden güç alıyor. Honor 5 Play akıllı telefonun arkasında dual LED flaş destekli 8MP kamera bulunurken, ön kamera da 2MP çözünürlükte geliyor. 

2.200mAh batarya içeren Honor 5 Play akıllı telefon çit SIM kart ve 4G LTE desteği de içerirken, 599 Yuan ($91) fiyat etiketi ile ilgi görecek bir model olacak.

Whatsapp