Honor, 22 Ocak'ta İlk Ekran İçi Ön Kameraya Sahip Telefonunu Duyuracak

Honor’un Honor View 20 olduğunu düşünülen, ekran içi ön kameraya sahip ilk akıllı telefonu 22 Ocak tarihinde duyurulacak.

Huawei'nin alt markası Honor, 22 Ocak tarihinde Paris'te ilk ekran içi ön kameraya sahip amiral gemisi akıllı telefonunu duyuracak. Duyurusu yaklaşan akıllı telefonun tanıtım etkinliği için "görünmeyeni gör" sloganı ile bir davetiye yayınlandı. 

Bu etkinlikte duyurulması en muhtemel akıllı telefon ise bu yıl Ocak ayında duyurulan Honor View 10'un halefi Honor View 20 olacak. Honor View 20, ekran içi selfie kameralı ilk amiral gemisi telefon olacak ve Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro'da yer alan Kirin 980 yonga setine sahip olacak.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, ekran i ön kameraya sahip bir akıllı telefonu duyuran ilk şirket olacak. Samsung Galaxy A8s, 10 Aralık tarihinde Infinity-O ekran tasarımı ile birlikte resmi olarak duyurulacak. Huawei ise Samsung'un ardından bir hafta sonra Nova 4 akıllı telefonunu ekran içi ön kamera ile duyuracak. Honor’un 22 Ocak'taki "Görünmeyeni gör" etkinliği öncesinde bazı sürprizler de yapacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp