Honor 20 Serisi 21 Mayıs'ta Duyurulacak

Honor, yeni üst seviye akıllı telefonları Honor 20 serisini 21 Mayıs tarihinde duyuracak.

Honor, yeni orta seviye akıllı telefonu Honor 20i modelini geçtiğimiz günlerde tanıttı ve VMall üzerinden ön siparişleri toplamaya başladı. 

Çin merkezli şirket, bugün de yeni Honor akıllı telefonların global lansmanı için Londra'da düzenlenecek olan bir etkinlik için davetiye göndermeye başladı. Etkinlik davetiyesinin altındaki matematik problemi, yeni Honor akıllı telefonların 21 Mayıs tarihinde duyurulacağına işaret ediyor. 

Görüntüde, hem gündüz hem de gece çekimleri ile her ikisi de açıkça görülebilen Tower Bridge'i gösteriyor ki bu, Honor 20 amiral gemisinin, Huawei’nin Gece Modu ile gelmesi beklendiğinin açık bir göstergesi olabilir. Görüntünün örnek olarak kullanıldığı belirtilse de, Honor 20'nin gerçek anlamda inanılmaz detaylara sahip yüksek kaliteli fotoğraflar çekmesi bekleniyor.

Matematik denkleminde 4 rakamının bu kadar çok kullanılmasının nedenini merak ediyoruz ancak tanıtılacak cihazlardan birinin  dört lensli bir kameraya sahip olacağını ve bu cihazın da Honor 20 Pro veya Honor 20 adıyla geleceğini tahmin ediyoruz. Bu arada Honor 20 Lite'ın da Honor 20i'nin global versiyonu olarak duyurulması bekleniyor. 

Whatsapp