Honor 20 Özellikleri ve Görüntüleri İnternete Sızdırıldı 

Honor’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Honor 20'nin özellikleri ve render görüntüleri internete sızdırıldı.

Huawei'nin alt markası Honor, Honor View 20 amiral gemisini Ocak ayı başında duyurmuştu ve şimdi de şirketin yeni amiral gemisi merakla bekleniyor. Çin'den gelen sızıntılara göre, Honor 20, 48 MP'lik ana kamera ve 6.1 inç büyüklüğünde OLED ekranıyla piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Honor 20 amiral gemisi, çok da sürpriz olmayan bir şekilde, Huawei'nin üretimi olan Kirin 980 yonga setine sahip olacak. Akıllı telefon, bellek özellikleri tarafında ise 6GB veya 8GB RAM ile 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri ile geliyor. Honor akıllı telefon ve Huawei ortak teknolojisi olan Gaming +, Link Turbo, CPU Turbo ve GPU Turbo gibi özelliklere sahip olacak ve bu özelliklerin hepsinin akıllı telefon performansını önemli oranda arttırması gerekiyor.

Arkadaki üçlü kamera kurulumuna bakıldığında, 48 MP ana sensör, 20 MP ikincil bir sensör ve üçüncü bir 8 MP kamera ile birleştirilecek, ancak henüz bu iki sensörün ne amaçla kullanılacağı bilinmiyor. Sızıntıyı paylaşan kişi, Honor 20'yi DxOMark listelerinde Mate 20 serisi ve Galaxy S10 +'ın hemen ardına yerleştirecek olan 108 puana ulaşacağını iddia ediyor.

Huawei, yeni 40W hızlı şarj özelliğini açıklamış olsa da Honor 20, 3.650 mAh batarya için 22.5W SuperCharge özelliğine sahip olacak. Akıllı telefonun Android 9.0 Pie işletim sistemi ile birlikte en yeni EMUI sürümüne sahip olması ve ekranın altında parmak izi tarayıcıya sahip olması bekleniyor. Zira sızdırılan görüntülerde, arka panelde parmak izi tarayıcı sensörü görünmüyor. Honor 20'nin fiyatının ise 2.999 Yuan'dan başlayıp, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için 3.799 Yunan'a kadar çıkması bekleniyor. 

Whatsapp