Honor 20 Lite Fiyatı ve Tasarımıyla Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Honor'un yeni 20 serisinin en uygun fiyatlı akıllı telefonu Honor 20 Lite uygun fiyat etiketi ve dikkat çekici özellikleriyle beraber duyuruldu.

Son günlerde gündemi meşgul eden Huawei ve ABD arasında yaşanan gerginliğe rağmen Çinli şirket her geçen gün yeni bir akıllı telefon modelini duyurmaya devam ediyor. Bugün düzenlenen etkinlikler ile Honor 20, Honor 20 Pro ve Honor 20 Lite modellerini duyuran şirket her bütçeye uygun telefonları ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mavi, kırmızı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan Honor 20 Lite plastik gövdeye sahip olmasına karşın dışarıdan bakıldığında kaliteli bir hissiyat uyandırıyor. Arka tarafta yer alan parmak izi okuyucusu ve ön taraftaki tek ön kameralı çentikli ekranı ile yüksek bir ekran kasa oranıyla beraber gelen telefon birçok kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor.

Ön tarafta 6.21 inç boyutunda 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe ve 19.5: 9 en boy oranına sahip standart bir IPS LCD panele sahip olan Honor 20 Lite çerçevesiz ekranı sayesinde film izlerken iyi bir deneyim sunacaktır.

Huawei'nin orta sınıf işlemcisi olan Kirin 710'dan gücünü alan telefonda 4 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama alanı seçenekleri yer alıyor. Arka tarafta 24 MP f / 1.8 + 8 MP f / 2.2 + 2 MP derinlik kamerası olmak üzere üçlü bir kamera kurulumuna sahip olan telefonun ön tarafında ise diğer iki modelde olduğu gibi 32 MP f / 2.0 bir kamera yer alıyor.

Bütün donanımını 10W hızlı şarj desteğine sahip 3400 mAh kapasiteli pil ile besleyen cihazda Android 9 Pie üzerinde çalışan EMUI 9 arayüzü bulunuyor. Avrupa’da 300 Euro civarında bir fiyat ile satışa sunulacak olan Honor 20 Lite modelinin ülkemizdeki fiyatını merakla bekliyoruz.

Whatsapp