Honor, 15 Mayıs'ta Londra'da Bir Etkinlik Düzenleyecek

Honor, 15 Mayıs tarihinde Londra'da özel bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Tahminlere göre merakla beklenen Honor 10, burada tanıtılacak.

Yakın zamanda ülkemizde de resmi olarak yerini alan Honor, 15 Mayıs tarihinde Londra'da düzenleyeceği özel bir etkinlik için davetiye göndermeye başladı. Davetiye görseli üzerinden, merakla beklenen Honor 10 akıllı telefonun tanıtımının yapılacağı anlaşılıyor. Şirketin, "Beauty in AI" sloganının da anlaşılacağı üzere, yeni cihazında yapay zeka özelliklerine odaklanacağı tahmin ediliyor. 

Honor amiral gemisi modelleri genellikle Mayıs ayında piyasaya sunulduğu göz önüne alındığında, bu etkinlikte de 64-bit Octa-Core Kirin 970 yonga setine sahip Honor 10 modelinin tanıtılmasına kesin gözü ile bakılıyor. Honor 10 ayrıca ince çerçeveleri ile geliştirilmiş 5.7 inçlik ekran ve gelişmemiş AI yeteneklerine sahip olacak ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile EMUI 8.1 arayüzü altında çalışacak. 

Tıpkı Huawei P20 serisinde olduğu gibi Honor 10'un ekranının üst tarafında da bir çentik yer alacak. Cihaz çift kamera ünitesine ve önde parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Honor 10'un canlı bir görseli yakın zamanda internete sızdırılmıştı ancak bir test cihazı olduğu için tasarımı hakkında detaylar ortaya çıkarmadı. 

Honor'un nasıl bir tasarıma tercih ettiği merak ediliyor. 15 Mayıs tarihinde yaklaşık olarak bir ay kaldı, bu nedenle akıllı telefon hakkında daha fazla detay önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. 

Whatsapp