Honor 10 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Basın davetiyesi, Honor 10 akıllı telefonun tanıtım tarihini ortaya çıkardı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Honor, 19 Nisan tarihindeki bir tanıtım etkinliği için basın davetiyeleri göndermeye başladı ve bu davetiyeler, etkinlikte Honor 10 akıllı telefonun tanıtılacağını açık bir şekilde ortaya koydu. Tanıtım görüntüleri, çok sayıda sızıntı sayesinde ortaya çıkan bilgileri de tamamlayan bazı temel özellikleri ortaya koyuyor.

Yani Honor 10, on gün içinde resmi olarak duyurulacak ve tüm tanıtım görüntüleri, Yapay Zeka destekli çift kamera kurulumuna vurgu yapıyor. Huawei P20 modelinde kullanılan ve Twilight adı verilen özel rengin Honor 10 modelin de farklı bir tonla kullanılacağı görülüyor. 

Honor 10 akıllı telefonun 5.8 inç büyüklüğünde çentikli bir ekranla ve Huawei'nin kendi üretimi olan Kirin 970 yonga seti ile birlikte gelmesi bekleniyor. Cihazın arka tarafında ise Huawei P20 ile benzer bir şekilde 12MP + 20MP çift arka kamera kurulumuna yer verileceği tahmin ediliyor. Honor 10 ile ilgili olarak diğer herşey, 19 Nisan tarihindeki etkinlikte ortaya çıkacak. 

Aslında bu davetiye ile duyurulan etkinlik tarihi,Honor’un 15 Mayıs tarihinde Londra'da düzenleyeceği etkinliğin de gizemini artırmış oldu. Bu eski ligin Honor 10 Tanıtım etkinliği olacağını tahmin etmiştik ancak belki de üç lensli arka kameraya sahip Honor 10 Pro, 15 Mayıs tarihindeki etkinlikte tanıtılabilir. 

Whatsapp