Honor 10 Lite Resmi Basın Görselleri Tanıtım Öncesinde Sızdırıldı

Bugün resmi tanıtımı yapılacak olan Honor 10 Lite'ın resmi basın görselleri internete sızdırıldı.

Honor, bugün yeni bir akıllı telefon tanıtımı yapacak ve TENAA sayesinde bu telefon hakkında birçok bilgiye sahibiz. Honor 10 Lite olarak adlandırılan cihaz, China Telecom sitesinde listendi ve teknik özellikleri ile resmi basın görselleri ortaya çıktı. Akıllı telefon, geçtiğimiz hafta TV reklamında gördüğümüz degrade renk yerine, su damlası tasarımlı çentik ve Mavi arka panelle listelendi. 

Boyut ve çözünürlük de dahil olmak üzere ayrıntıların çoğu bilinmesine rağmen, telefonun daha önce videoda gösterilen USB-C bağlantı noktası yerine mikro USB bağlantı noktasına sahip olacağını görmek üzücü. Honor 10 Lite'ın diğer özellikleri arasında, Kirin 710 yonga seti, en az 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı yer alıyor. Android Pie işletim sistemi tabanlı EMUI 9.0 arayüzü altında çalışan cihaz 3,400 mAh bataryaya sahip olacak. 

Honor 10 Lite bugün, Pekin'de düzenlenecek bir etkinlikte resmi olarak duyurulacak. Tanıtımla birlikte, fiyat ve satışa çıkış tarihi bilinmeyen son detaylar da ortaya çıkacak. 

Whatsapp