Honor 10 Lite Özellikleri TENAA Üzerinde Ortaya Çıktı 

Honor’un amiral gemisinin uygun fiyatlı versiyonu Honor 10 Lite, TENAA üzerinde listelendi ve bazı özellikleri doğrulandı.

Honor, sürpriz bir şekilde 21 Kasım tarihinde yeni bir akıllı telefon duyurusu yapacağını açıkladı. Honor 10 Lite'ın arka paneli yerel bir pop yıldızı tarafından sergilendi ve daha sonra akıllı telefon TENAA üzerinde, HRY-TL00, HRY-AL00, ve HRY-AL00s olmak üzere üç farklı model numarası ile listelendi. TENAA listesinde, akıllı telefonun resimleri mevcut ancak özellikler biraz kısıtlı listelenmiş. Ancak üç modelin hepsi de yaklaşan cihazın Lite ruhunu ortaya çıkarıyor. 

Honor 10 Lite, 19.5: 9 boyunda ve 1080p çözünürlükte 6.21 inçlik ekrana sahip olacak. Selfie kamerası, ekranın üst merkezinde konumlandırılmış, ve bu, Huawei Mate 20'deki gibi bir su damlası tasarımlı çentik görebileceğimizi gösteriyor.

TENAA genellikle gerçek yonga seti ismini listelemez, ancak 2,2 GHz CPU frekansına bakarsak, Honor 10 Lite, büyük ihtimalle Huawei'nin kendi iştiraki olan HiSilicon tarafından geliştirilen Kirin 710 yonga setine sahip olacak. RAM seçenekleri arasında 4GB veya 6GB, dahili depolama alanı seçenekleri arasında da 64GB ve 128GB depolama alanı kapasitesi bulunan cihazın tüm versiyonları 256GB'a kadar microSD kart desteği sunacak .

Honor 10 Lite'ın arka panelinin Honor 8X ve Honor 8C'ye benzediğini zaten biliyoruz, ancak şimdi çift kamera kurulumunun 13 MP + 2 MP sensörlere sahip olduğu ortaya çıkıyor. Ön kamera ise 24MP çözünürlükte. Diğer özellikler arasında ise Android 9.0 Pie işletim sistemi ve EMUI 9.0 arayüzü ile 3.320 mAh batarya yer alıyor. 

Honor 10 Lite 162 gram ağırlığında ve 154,7 x 73,6 x 8 mm boyutlarında bir gövdeye sahip. Akıllı telefon, Beyaz, Siyah ve Mavi olmak üzere en az üç degrade renk seçeneğine sahip olacak. Fiyatlandırma ve bellek konfigürasyonları resmi olarak Pekin'deki tanıtımda önümüzdeki hafta açıklanacak.

Whatsapp