Honor 10, Honor View 10 ve Honor Play için Android Pie ve EMUI 9.0, Hindistan'da Yayınlandı

Honor, üç üst seviye akıllı telefonu için Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 güncellemesini Hindistan'da yayınlamaya başladı.

Huawei, geçtiğimiz yılın sonlarında, Huawei P20 ve P20 Pro dahil 9 akıllı telefonu için EMUI 9.0 güncellemesini yayınlamayı planladıklarını açıklamıştı. Çinli şirket aslında söz konusu güncellemeyi Huawei P20 ve P20 Pro modelleri için yayınladı ve şimdi de bazı Honor modelleri yeni güncellemeyi almaya başlıyor. 

Hindistan'dan gelen bilgilere göre, ülkedeki Honor 10, Honor Play ve Honor View 10 akıllı telefon kullanıcılarının bir kısmının EMUI 9.0 güncellemesini aldıkları iddia ediliyor. Güncelleme, ülkede Honor View 20'nin piyasaya sürülmesine yalnızca birkaç gün kala yayınlanıyor. Güncelleme şu an için Hindistan'da Yayınlandı ancak önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de yayınlanması bekleniyor. 

Güncellemeden sonra, en son EMUI 9.0'a sahip cihazların, sistem çalışmasında yüzde 12.9'a varan artışla biraz daha hızlı ve daha iyi kullanıcı deneyimine sahip olduğu iddia ediliyor.

Güncelleme, tam ekran jestler, yeni bir kullanıcı Arabirimi, GPU Turbo 2.0, Çeviri, AI Alışveriş, HiVision görsel arama, Şifre Kasası, Kablosuz Paylaşım, Dijital Denge kontrol paneli ve çok daha fazlasını içeren çeşitli özellikler sunuyor. Güncelleme yaklaşık 4GB boyuta sahip ve AI destekli akıllı yaşam özellikleri, güvenli kullanıcı deneyimini geliştirme, cihaz yönetimi ve kullanılabilirlik gibi geliştirmeler içeriyor. 

Whatsapp