HMD Yeni Nokia Markalı Telefonu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

TENAA kayıtlarında HMD Global tarafından piyasaya sürülecek olan yeni bir Nokia telefonu ortaya çıktı. Akıllı telefon özelliklerine sahip olmayan telefon uygun fiyatla gelecek gibi görünüyor.

Yeni Nokia 3310 birçok pazarda halihazırda piyasaya sürülmeye başladı ancak HMD'nin bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı akıllı telefon özelliğine sahip olmayan tek telefon Nokia 3310 olmayabilir. Finlandiya merkezli şirketin 2017 yılının sonuna kadar 6 veya 7 yeni telefonu tanıtacağını biliyoruz, ancak yeni telefonlardan kaç tanesinin akıllı telefon yada akıllı telefon özelliğine sahip olmayan telefon olacağını bilmiyoruz.

Yakınlarda Çin sertifika süreci TENAA üzerinde ortaya çıkan bazı resimler sayesinde, HMD'nin önümüzdeki aylarda başka bir akıllı telefon özelliğine sahip olmayan modeli piyasaya sunacağını biliyoruz. Telefon henüz bir ada sahip değil. Yeni Nokia cihazının özellikleri ve fiyatı hakkında hiçbir ayrıntı henüz mevcut değil.

TENAA kayıtlarında ortaya çıkan Nokia markalı yeni telefonun model numaraları TA-1017 olarak belirtilmiş durumda. Ayrıca yeni telefon Nokia 3310 gibi 3G bağlantısını desteklemiyor gibi görünüyor. Belkide Nokia bu yeni modelinde 3G bağlantısı ekleyerek farklı bir varyantı da piyasaya sunar. Ancak o zaman cihazın fiyatının artacağını söyleyebiliriz.

Cihazın arka tarafında baktığımızda bir kamera ve hoparlör ızgarasını görüyoruz. Flaş desteğine sahip olmayan kamera büyük ihtimalle düşük çözünürlük ile geliyordur. Tahminlere göre yeni Nokia telefonu S30 + işletim sistemine sahip olan cihazda ayrıca çift SIM desteği bulunabilir. Şuan için yeni Nokia telefonunun HMD tarafından ne zaman resmi hale getirileceğini ve telefonun raflardaki yerini almasının ne kadar süreceğini hep beraber göreceğiz.

Whatsapp