Her Bütçeye Uygun E-Ticaret Paketleri Vikaon’da

Güvenli e-ticaret altyapı çözümleri ile ismini hem küçük ve orta hem de büyük işletmelere duyurmayı başaran Vikaon, hemen her bütçeye uygun paket fiyatları ile dikkat çekiyor.

Güvenli e-ticaret altyapı çözümleri ile ismini hem küçük ve orta hem de büyük işletmelere duyurmayı başaran Vikaon, hemen her bütçeye uygun paket fiyatları ile dikkat çekiyor. E-ticarete yeni atılan ya da iş hacmini genişletip kalıplarına sığamayan tüm işletmelere etkili altyapı çözümleri sunan marka, farklı entegrasyonlar ve servisler ile tüm sektörden müşterilerine güvenli ve hızlı ticaret fırsatı sunuyor. Başlangıç paketinden en kapsamlı paketine kadar tüm seçeneklerinde, hatasız, güvenli ve hızlı işlemi hedefleyen marka, müşterilerinin özel taleplerini de karşılayan entegrasyonlar geliştirerek tamamen markanıza özel sanal pazaryerleri oluşturmanızı kolaylaştırıyor.

E-Ticarete Atılmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Vikaon e-ticaret paketleri ile bölgesel satışlarınıza küresel potansiyel müşterileri ekleyerek, daha büyük pazarlara açılmanız mümkün. İster ürün isterseniz hizmet satışlarınızı, e-ticaret çözümleri sayesinde güvenle internet üzerinden gerçekleştirebilir, ödeme takibi, müşteri analizi ya da kargo işlemlerinizi tek ekrandan kolayca yönetebilirsiniz. İşletmenize en uygun e-ticaret altyapı paketi ile hızlıca dünyaya açılabilir, işinizi büyüttükçe ekleyeceğiniz entegrasyonlar ile sisteminizi de büyütebilirsiniz. Müşterilerinizi analiz etmek, onlara özel kampanyalar oluşturmak ya da özel günlerinde kutlama e-postaları göndermek, artık çok kolay. Altyapı çözümleri sayesinde birçok işlemi otomatik olarak gerçekleştirebilir, daha kısa sürede daha geniş pazarlara tanıtım yapabilirsiniz. Beş farklı paket seçeneği ile sizlere ekonomik çözümler sunmayı hedefleyen Vikaon ile e-ticaret yolculuğunda emin ellerdesiniz.

E-Ticaret Paketlerini Entegrasyonlar ile Genişletmeniz mümkün

Vikaon, temel olarak satışını yaptığı beş e-ticaret paketi için, işleyişinize ve ihtiyaçlarınıza uygun ek çözümler sunuyor. Paket içeriğinde olmayan ancak ihtiyaç duyduğunuz bir e-ticaret modülünü, paketinize dahil ettirmeniz mümkün. ERP Entegrasyonu, IOS Uygulama, Android uygulama, private shopping, Instashop, blog, SMS entegrasyonu, Facebook Store, tarayıcı, anlık bildirim ya da kombin entegrasyonları ile gerçekten size özel dijital alana güvenle sahip olabilirsiniz. Vikaon, üst paketlerde pazaryeri entegrasyonları ile satışlarınızı ve karlılığınızı artırmanıza da yardımcı oluyor.

Vikaon e-ticaret altyapı entegrasyonları ile bölgelere göre stok ya da fiyatlandırma yapabilmeniz, müşteri gruplarına özel indirimler tanımlamanız ya da toptan alımlarda ek indirimler oluşturmanız da mümkün. Satışlarınızı ve dolayısıyla karlılığınızı artıracak bu özel entegrasyonlar hem kampanyalarınızı hızlı bir şekilde oluşturmanıza hem de takibini kolaylıkla yapabilmenize imkân tanıyor. Ürün satışlarında depo ya da stok takibini tek bir ekrandan yapabilmek, filtreleme ve varyant yönetimi seçenekleri ile süreç üzerinde tam kontrol sağlayabilmek mümkün hale geliyor.

Whatsapp