Hediye iPhone 7'lerle kendine ev aldı

Çin'de yaşanan ilginç olayda hediye iPhone 7'leri satan kadın parayı ev almak için kullandı.

Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus geçtiğimiz ay duyurulmuş ve ABD başta olmak üzere bir çok önemli pazarda da yerini almıştı. Ülkemizde ise kısa süre önce 14 Ekim tarihinde akıllı telefon satışa sunulurken, fiyatının da oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'de iPhone 7 3249TL ve iPhone 7 Plus da 3.799TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Akıllı telefonlar hakkında ilginç bir çok haber gelirken, özellikle de Çin'den gelen bu haberlere bir yenisi daha eklendi. 

Haberlere göre Çin'de bir kadın, 20 erkek arkadaşından kendine iPhone 7 hediye etmelerini istedi. Bu istek karşısında 20 erkek arkadaş da giderek iPhone 7 satın aldı ve kadına verdi. Kadın da bu iPhone 7 akıllı telefonların 20'sini de alarak ikinci el sitesi Hui Shou Bao üzerinden sattı.

Kadın'ın iPhone 7 satışlarından yaklaşık 115.000 Yuan elde ettiği belirtilirken, bu rakamın 53.000TL civarına karşılık geldiğini belirtelim. Daha sonra kadın bir ev satın almış ve parayı da peşinat olarak kullanmış.

Çin'de oldukça popüler bir haber haline gelen olay sonrasında "20 telefona ev" sloganı ile sosyal medyada da en çok konuşulan olaylar arasına girmiş. 

Söz konusu olay ile ilgili olarak iPhone 7'lerin satıldığı siteden bir kaynak Ekim ayında bir kadından 20 adet iPhone 7 satın aldığını doğrulamış.

Whatsapp