Hata Düzeltmeleri İçeren iOS 13.2.2 Güncellemesi Yayınlandı

Apple tarafından yayınlanan son iOS 13.2.2 güncellemesi arka plandaki uygulamalarda yaşanan sorunları düzelten iyileştirmelerle beraber geliyor.

Teknoloji devi Apple yayınladığı son iOS işletim sistemi güncellemesi ile beraber birçok hata düzeltmesini uyumlu tüm iPhone ve iPod touch cihazları için yayınlamaya başladı. Bu yeni güncelleme şuanda OTA üzerinden iOS 13.2.2 sürüm numarası ile beraber dağıtılıyor.

Henüz yeni diyebileceğimiz bir işletim sistemi sürümü olan iOS 13 çıktığı günden bu yana çok sayıda farklı hata düzeltmesi güncellemesi aldı. Her zaman olduğu gibi verdiği güncellemeler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başaran şirket bu sefer 100 MB civarında boyutu olan bu güncelleme ile bilinen son hataları da düzeltiyor.

Pek çok kullanıcının iOS 13.2 sürümünde yaşadığı arka plan uygulama sorununun bu güncelleme ile beraber düzeltildiği belirtiliyor. Güncelleme ayrıca kullanıcıların şikayet ettiği bazı mobil veri sorunlarını da gideriyor.

Eğer sizde iOS 13 veya üzeri işletim sistemini destekleyen herhangi bir iPhone veya iPod touch modeli kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden genel kısmına girerek iOS 13.2.2 işletim sistemi güncellemesini kontrol edebilir ve telefonunuza indirerek yükleyebilirsiniz.

Whatsapp