Harman hoparlörler 2018'de Galaxy modellerinde yer alacak

Samsung'un ses teknolojisi devi Harman'ı satın almasının ardından bu teknoloji 2018'de Galaxy modellerine geliyor.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Samsung, geçtiğimiz günlerde önemli bir satın alma haberi ile gündemde yer aldı. Firma 8 milyar dolar gibi oldukça yüksek bir bedelle ses teknolojilerinde uzman bir firma olan Harman'ı bünyesine kattı. Özellikle son dönemde mobil dünyanın önemli isimleri ses teknolojileri açısından önemli firmalarla işbirliği içerisine giriyor.

Samsung, özellikle batarya problemi ile üretimini ve satışını durdurduğu Galaxy Note7 ile büyük zarar gördü. Milyarlarca dolar zarar eden firma, gelecek konusunda çalışmalarını da sürdürürken, Apple'ın ilerleyişi karşısında yeniliklerle zirvedeki yerini korumayı planlıyor.

Harman'ın satın alınması sonrasında bu firmadan gelen teknolojinin Galaxy akıllı telefonlarda ne zaman kullanılacağı da merak konusu olmakta. Bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıran bilgiler de ortaya çıktı. 

Samsung ve Harman, bugün Güney Kore'de Seul'de birlikte bir basın konferansı düzenlediler. Bu konferansta, satın alma ve firmaların geleceğine dair bazı bilgiler de verildi. Bu bilgilere göre de Harman'ın teknolojilerinin Samsung'un Galaxy modellerinde yer alacağı en erken tarih 2018 olacak.

Bu da Galaxy S9, Galaxy S9 edge ve Galaxy Note9 gibi 2018'de gelmesi beklenen modellerde Harman'ın ses teknolojilerinin yer alacağı anlamına geliyor.

Ayrıca Samsung'un Galaxy akıllı telefon modelleri yanı sıra üst düzey Galaxy tablet modellerinde de Harman ismini görebiliriz.

Whatsapp