Harici Soğutma Sistemine Sahip Meizu 16'nın Geekbench Puanı Belli Oldu

Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 16'nın performansını gözler önüne seren Geekbenh puanları ortaya çıktı.

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Meizu 16 ve Meizu 16 Plus modelleri hakkındaki birçok bilgi daha önce ortaya çıkan raporlar ve sızıntılar sayesinde kesinleşmişti. Şimdi ise cihazın Geekbench performans verisinin paylaşılması ile telefon hakkında bazı önemli bilgilerde kesinleşmiş oldu. Harici bir soğutma sistemine sahip olması beklenen cihazı aldığı sonuçlar ile bu durumu doğrular nitelikte gibi görünüyor.

Meizu 16 Geekbench skoruna bakacak olursak telefonun Snapdragon 845 işlemcisi ile geldiğini net bir şekilde söyleyebiliriz. Piyasada yer alan Qualcomm işlemcilerinden kadar yüksek puan alabilen tek işlemci şuanda Snapdragon 845 işlemcisidir. Daha önce paylaşılan TENAA kayıtlarında belirtildiğine göre Meizu 16 Plus modelinde 8 GB RAM varyantı bulunacak. Bugün ortaya çıkan Geekbench listesinde de yer alan telefonun 8 GB RAM ile geldiğini görüyoruz.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile beraber piyasaya sürülecek olan telefonun 6 / 128 GB ve 8 / 128 GB olmak üzere iki farklı varyant ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ülkemizde de şuanda resmi satışlarını Genpa ile beraber sürdüren Meizu firmasının yeni amiral gemisi modelininde en kısa sürede Türkiye'de satışa çıkmasını bekliyoruz.

Umuyoruz ki Meizu 16 uygun fiyat etiketi ile duyurulur ve ülkemize de agresif bir fiyat etiketi ile giriş yaparak kullanıcıları memnun etmeyi başarır.

Whatsapp