Güncel AnTuTu Mayıs Ayı Sıralaması Açıklandı

Dünyaca ünlü mobil performans testi uygulaması olan AnTuTu'nun Mayıs ayı güncel cihaz listesi yayınlandı. Listede yeni modellerin üst sıraları çektiği görülüyor.

AnTuTu uygulaması her ay düzenli olarak en performanslı ilk 10 telefonun bir listesini yayınlıyor. Şuanda yayınlanan en güncel Mayıs ayı AnTuTu listesine göre dengeler değişmiş durumda. Her ay değişen bu sıralamanın başında Nisan ayında Xiaomi Black Shark oyun telefonu varken şuanda OnePlus 6 var. Elbette o zamandan bu yana çok fazla farklı amiral gemisi piyasaya sunulduğu için bu sıralamanın değişmesi gayet normal bir durum. 

OnePlus 6 AnTuTu listede 274.910 puanla liderliği elinde bulundururken Smartisan Nut R1 ise 272.520 puanla ikinci sırada kendisine yer buldu. Xiaomi Black Shark ise 270235 puanla üçüncü sıraya gerilemiş durumda. Elbette Xiaomi Mi 8 AnTuTu listesinde şuanda yer almıyor. Mi 8 tanıtımı sırasında cihazın 301.000 civarında puan aldığı açıklanmıştı. O sebeple Haziran ayı listesinde zirvede Mi 8 modelini görme ihtimalimiz bir hayli yüksek diyebiliriz.

Black Shark'ın ardından Samsung Galaxy S9 Plus ve S9'un normal versiyonu dördüncü ve beşinci sırayı paylaşıyor. Son olarak Xiaomi Mi Mix 2S altıncı sıraya yerleşmiş durumda. Gördüğünüz üzere üst sıralarda yer alan bütün cihazlarda Snapdragon 845 işlemcisi kullanılıyor.

Listede Snapdragon 845 işlemcili telefonların 260.000'den fazla puan aldığı görülüyor. Nubia Red Magic oyun telefonu ise Snapdragon 835 işlemcisiyle yedinci sırada kendisine yer bulmuş durumda.

Whatsapp