Gümüş ve Kehribar Tesbih Modelleri

Tespihouse, tesbih sanatını kültürümüze en yakışır şekilde icra etmeye gayret gösteriyor.

Tesbihler, Osmanlı’dan bize kalan ulvi bir miras olma ötesinde, aynı zamanda bizi yalnız bırakmayan kadim dostlarımız olarak yanımızdan ayrılmazlar. Neşemize, üzüntümüze ve dini duygularımıza tanık olan tesbihler, günlük hayatımızda elimizden düşmeyerek stres ve sıkıntılarımızda bize arkadaşlık eder. Tesbih üretimi sadece bir aksesuar yapmak değil aynı zamanda eski ustalardan yadigâr kalan bir sanat koludur. Dolayısıyla, önemli koleksiyonlara sahip tesbih tutkunları, tesbihteki emeği ve hakikatı bilirler.

Tespihouse olarak, tesbih sanatını kültürümüze en yakışır şekilde icra etmeye gayret gösteriyoruz. Estetik kaygılarla tasarladığımız Osmanlı Koleksiyonu tesbihleri sizlerle buluştururken en ince detaylara kadar hesaplayarak yeşil garnet, safir, aquamarine, pırlanta taşlarını işliyoruz. Mermi başlıklı koleksiyonumuzda ise alanında hatırı sayılır uzmanlıkta ustalarımızla işbirliği yapıyoruz. Özgünlüğü yaşayacağınız birbirinden renkli ve desenli tesbih tasarımlarını kapıda nakit ödeme seçenekleri ve kredi kartına 4 taksit imkanları ile ayağınıza getiriyoruz. Üstelik hiçbir kargo ücreti ve iade şartı talep etmiyoruz.

En sevilen ürünlerimiz arasında ilk sırada gelen kehribar tesbihlerimiz, doğanın en canlı renkleri ve özgün kesim şekillerini avuçlarınıza dolduracak. Kehribar tesbih kategorimizde bulunan 288 tesbih modelimiz ile karar vermekte güçlü çekeceğiniz birbirinden orijinal tesbihler parmaklarınıza gerçek kehribar kokusunu getirecek. Okan Ocakbaşı gibi ustalarımızın maharetli ellerinden dökülerek ahenkle ipe dizilen kehribar tesbihlerimiz, gökyüzü mavisinden, lale sarısına kadar geniş bir renk yelpazesinde hazırlıyoruz. Güzel günlerde sevdikleriniz için nadide bir hediye olabilecek kehribar tesbihlerimizi, sığırcık tane ve arpa tane özverili kesim şekilleri ile tasarlıyoruz. Ayrıca damla, ateş ve sıkma çeşitleriyle üretilen kehribar tesbihler, ortama ve kıyafetinize en uygun modellerde kehribar kokusunu avuçlarınızda duymanız için en doğal ve köklü kehribar hammaddelerini kullanıyoruz. Doğanın izlerini parmaklarınızda gezdiren kehribar tesbihler, tesbih tutkusunu her an üstün kaliteyle yaşamak isteyen sizler için benzersiz bir aksesuar. Üstelik, kehribarın özündeki moleküller sayesinde gündelik hayatınızda vücudunuzda biriken statik elektriği ve stresi emerek sizi sakinleştirecek kehribar tesbihler sayesinde yaşam kaliteniz artacak.

Tesbih kültürünü yüreğinin en derininde yaşayanların en çok tercih ettiği tesbih çeşitleri arasında gümüş tesbihler de değerli bir yere sahip. Asilliği ve şıklığı yansıtan gümüş tesbihlerimiz, Tespihouse ustalarının sanatsal emekleriyle şekillendirdiği zirkon taşlarından üretiliyor. Herkesin gönlü olsun diye 925 ve 1000 ayarlarında ürettiğimiz gümüş tesbihler, silindir, elips, arpa ve küp kesim biçimlerinden meydana gelen tanelerin köklü tesbih nazikçe ipe dizilmesiyle elinize layık bir şekilde tasarlanıyor. 1000 ayar gümüş tesbihlerimiz  Trabzon'a özgü kazaziye örgü tekniği ile baştan aşağı el emeği ve el işçiliği ile üretiliyor. Uzun ömürü ve gerçek gümüşten gelen şifa özellikleri ile gösterişinizi süsleyen gümüş tesbihler, Tespihouse ustalarının en nadide parçaları seçerek, yılların verdiği tecrübeyle işlemesiyle ortaya çıkıyor. Sanatsal kaygılarla itinayla üretilen gümüş tesbihlerimiz, yaydığı doğal gümüş parlaklığı ile girdiğiniz her ortamda ışık saçacak.

Tesbih sanatlarında gösterdiğimiz hassasiyetin kalitesine kredi kartına 4 taksit ve kapıda nakit ödeme seçenekleriyle ulaşmak için şimdi sipariş verin. Üstelik, kargo ücreti talep etmemekle birlikte herhangi bir iade ve değişim şartımız bulunmuyor. Unutmayın ki, siparişleriniz en geç 3 gün içerisinde Tespihouse farkıyla adresinize ulaşır.

Whatsapp