Grid Autosport, artık iOS'lu cihazlarda

Mobil oyun sektörünün en çok tercih edilen kategorisi olan araba yarışları oyununa, Grid Autosport merhaba diyor. Oyun 22 Kasım itibariyle iOS'lu cihazlardaki yerini alacak.

Bundan üç yıl öncesinde ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları için çıkışını gerçekleştiren GRID: Autosport isimli oyun, şimdilerde ise mobil platformlara merhaba demeye hazırlanıyor. Sektörde Real Racing 3 ve Asphalt 8'in en büyük rakibi olarak gösterilen oyun, ilk olarak mobil platformdaki çıkışını ise 22 Kasım tarihinde iOS'lu cihazlar için gerçekleştirilecek.


İlk olarak Codemasters tarafından geliştirilen bu oyunun mobil platforma uyarlanması ise Feral Interactive isimli şirket tarafından düşünülürken, yapım yüksek kaliteli görselleriyle ön plana çıkıyor. Oyunda 80'in üzerinde araç ve 5 farklı yarış stili yer alırken, 22 bölgede 100'ün üzerinde yolla birlikte sizlere harika bir oyun deneyimi yaşatıyor.


iOS platformuna çıkış yaptıktan sonra 2018 yılı öncesinde de Android platformuna merhaba diyecek olan oyun, oldukça dinamik bir yapı içeriyor. Oyunu iOS'lu cihazlarınızda oynayabilmek için minimum olarak telefonunuzda iOS 11 işletim sisteminin yüklü olması ve kullandığınız telefon modelinin de en düşük iPhone 7 olması gerekiyor.


Oyunun muhteşem grafik kalitesi hakkında aşağıdaki videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Whatsapp