Gresso Meridian, yeni lüks özellikli telefon olarak duyuruldu

Lüks cep telefonu üreticisi Gresso'dan Meridian adındaki yeni bir cihaz duyurusu geldi.

Akıllı telefonların yükselişi ile birlikte, özellikli telefonlar gittikçe daha fazla kan kaybediyor. Özellikle yeni nesil çok büyük oranda akıllı telefonlara yöneliyor. Ancak yaş seviyesi ileri olan bir kısım ise hala özellikli telefonları kullanmayı tercih ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Nokia, yeni özellikli telefon modeli olarak Nokia 3310'u resmi olarak duyurdu. Bu yeni cihaz yaklaşık 17 sene önce firma tarafından sunulan ve gelen bilgilere göre 180 milyon satan efsanevi cep telefonu Nokia 3310'un yeni nesil temsilcisi oldu.

Ayrıca özellikli telefon isteyen ancak çok parası olan kullanıcılar için ise bir cihaz da Gresso'dan geldi. Firma bilindiği üzere lüks modelleri ile adından söz ettirirken, yeni duyurulan özellikli telefon Gresso Meridian oldu.

Bu yeni cihaz iki farklı versiyon olarak geliyor. İlk versiyon Titanium Edition olurken, bu model titanyum kasa, paslanmaz çelik tuş takımı ile dikkat çekiyor. Ayrıca bu versiyon kedi içinde de Meridian M1, Meridian M2 ve Meridian M3 olarak 3'e ayrılmakta. Fiyatları ise 3000$, 4000$ ve 4500$olarak belirlenmiş.

İkinci versiyon ise Black Edition olurken, bu versiyon 18K altın kaplama ve titanyum kasa içeriyor ve bu versiyon da kendi içerisinde Meridian M4, Meridian M5 ve Meridian M6 olarak 3'e ayrılıyor. Fiyatlar ise 5000$, 8500$ ve 9500$ olarak geliyor.

Tüm versiyonlar için 12 aylık garanti süresi firma tarafından veriliyor. Bir cihazın montaj süresinin yaklaşık 8 saat olduğu Gresso tarafından ifade edilmekte.

Whatsapp