Görüntüler, Redmi Note 5'in Redmi 5 Plus'dan Farklı Olacağını Ortaya Koyuyor

Xiaomi Redmi Note 5'e ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü, cihazın Redmi 5 Plus'dan farklı bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor.

İnternete sızdırılan yeni bir bilgisayar ortamında üretilmiş görselini, Xiaomi Redmi Note 5'e ait olduğu iddia ediliyor. Cihazın, daha önce ortaya çıkan görselinde olduğu gibi arka tarafında çift kamera ünitesi ve parmak izi tarayıcı ve ön kısımda inanılmaz incelikte ön çerçeveye sahip olan 18: 9 ekran bulunuyor. Ancak çerçevelerinin, gerçek cihaz üzerinde biraz daha kalın olacağı tahmin ediliyor. 

Sizlerle dün paylaştığımız bir haberimizde, cihazın Snapdragon 636 yonga setinden güç alan Redmi Note 5 Pro modeline sahip olacağını ve Snapdragon 626 yonga setine sahip normal Redmi Note 5 modeli ile birlikte 14 Şubat'ta Hindistan'da resmi olarak duyurulacağını aktarmıştık. 

Ancak bazı kaynaklar, Xiaomi Redmi Note 5'in tek bir cihaz olacağını ve Çin'de satışa sunulmuş durumda olan Redmi 5 Plus ile aynı olacağını iddia ediyordu. 

Eğer, aşağıdaki görsel gerçek bir telefona ait çıkarsa, Xiaomi Redmi Note 5 ve Redmi 5 Plus akıllı telefonları birbirinden tamamen farklı iki akıllı telefon olacak demektir. Xiaomi Redmi 5 Plus, arka tarafında tek bir kameraya ve Snapdragon 625 yonga setine sahip. Xiaomi Redmi Note 5'in ise arkada çift kamera ile Qualcomm Snapdragon 626 yonga setine sahip olacağı iddia ediliyor. 

14 Şubat tarihinde Hindistan'da çift kamera ile duyurulacağı iddia edilen cihazın, 16MP ve 5MP sensörlerden oluşan çift kamera kurulumuna ve 8MP ön kameraya sahip olması bekleniyor. 

Cihazda ayrıca, 5.99 inç Full HD + (2160 x 1080 piksel) çözünürlüklü bir ekran bulunacak. Son olarak, hızlı şarj desteği konusunda şimdilik bir şey bilinmiyor ancak 4.100 mAh kapasiteli devasa bir batarya cihaza güç sağlayacak. 

Whatsapp