Google'ın yeni Pixel modellerini alanlara Daydream View VR ücretsiz

Google, ön sipariş ile Pixel ve Pixel XL alana Daydream View VR adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü veriyor...

Dün Google yeni iki akıllı telefon modelini ve bazı yeni cihazlarını düzenlediği etkinlikle resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz seneye kadar Nexus çatısı altında akıllı telefon modellerini sunan firma, değişikliğe gitti ve yeni akıllı telefon modellerini Google Pixel ve Pixel XL isimleri ile pazara sundu.

Google'ın yeni Pixel akıllı telefon modelleri benzer teknik özelliklere sahipler fakat ekran ve batarya yönünden ise birbirlerinden ayrılmaktalar. Cihazlar duyurunun hemen arkasından ise Google Store üzerinden ön sipariş olarak satışa sunulurken, ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nde cep telefonu operatörü Verizon Wireless tarafından  da ön siparişe çıkarıldı.

Google'ın dün duyurusunu gerçekleştirdiği cihazlar arasında ayrıca DayDream View VR adındaki yeni sanal gerçeklik gözlüğü de vardı. 

Google DayDream View VR gelen bilgilere göre ABD pazarında hem Google Store hem de Verizon Wireless üzerinden ön sipariş ile satın alınan Pixel modellerinin yanında ücretsiz olarak sunulacak.

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel ve Pixel XL, 20 Ekim tarihinde ön sipariş ile cihazı satın alanlara dağıtılmaya başlanacak ve bu kişiler ayrıca bir promosyon koduna da sahip olacaklar ve sene sonuna kadar da bu kod ile birlikte ücretsiz olarak DayDream View VR sanal gerçeklik gözlüklerini alabilecekler.

Google'ın yeni DayDream View VR'sinin fiyatının 79$ olduğunu da belirtelim.

Whatsapp