Google'ın 2017 Pixel 2 Etkinliği: Nerede, Ne Zaman ve Nasıl İzlerim

Google'ın yeni Pixel 2 akıllı telefonlarını tanımasına kısa bir süre kaldı. Peki etkinliği canlı olarak nerede, ne zaman ve nasıl izleyeceğiniz merak ediyor musunuz? Detaylar bu yazımızda..

Google büyük ürün tanıtımını bu yıl, yine Çarşamba gününe denk gelen 4 Ekim tarihinde yapacak. Şirket, San Francisco'da düzenlenecek olan etkinliği YouTube üzerinden canlı olarak yayınlayacak ve bu etkinliği buradaki maxicep.com sayfamızdan izleyebilirsiniz. 

https://twitter.com/evleaks/status/914912903450578945

Google'ın yeni Pixel 2 akıllı telefonlarını tanıtacağı etkinliği izlemek için bilmeniz gereken temel bilgiler şunlar:

San Francisco saati ile sabah 9:00'da başlayacak etkinlik Türkiye'de ise 4 Ekim tarihinde saat 19:00'dan itibaren canlı olarak izlenebilecek:

Google'ın etkinlikte neleri gün yüzüne çıkaracağını dair sayısız söylenti ortaya çıkmıştı. Etkinlik öne çıkan duyuru ise Pixel 2 akıllı telefonları olacak. Daydream View VR ile ilgili bir güncellemenin yanı sıra yeni bir Pixelbook ve Google Home Mini'nin de duyurulması bekleniyor. Ayrıca Android Oreo 8.0 ve hatta Android Wear için güncelleme duyurusu da yapılabilir. 

Google Etkinliği Canlı Yayın Linki

Google etkinliği aşağıda gömülü olan bağlantıya sahip olduğumuz için canlı yayın bağlantı linkine ihtiyacımız yok. Google etkinliğini bu sayfada canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıntılar geldikçe bizler de aktarmaya devam edeceğiz. 

https://youtu.be/0YGoxbeSzLc

Whatsapp