Google, tüm kullanıcılarını korkuttu!

Google yaşadığı bir sorun nedeniyle, tüm servislerinin hesaplarından çıkış yaparken kullanıcılarına hesabım hacklendi korkusu yaşattı.

Ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyada küçük bir şok yaşandı. Google beni hatırla yöntemiyle giriş yapan ve aktif olarak hesaplarını kullanan kişilerin hesabından otomatik olarak çıkış gerçekleştirirken, GMail, Google Drive, YouTube ve diğer tüm Google uygulamalarını kullananlar bu sorunla karşı karşıya kaldı.


Resmi Twitter hesabı üzerinden durumla ilgili açıklama gerçekleştiren Google, tüm hesaplardan çıkış yapılmasının nedenini oturum açmada yaşanan bir sorun olarak gösterirken sorunun nedeninin güvenlik açığı olmadığını belirtti.

Sorun yaşayan kullanıcılarının Google hesabını kaldırması ve yeniden kurulum yapması gerektiği belirtilirken, daha sonra hesaplarını eskisi gibi herhangi bir sorun yaşanmadan kullanabileceği belirtildi.

Sorunun sunucularda oluşan bir arızadan ötürü yaşandığı tahmin edilirken, korkulacak bir durumun olmamasının da sevindirici olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp