Google Tarafından Geliştirilen Datally Veri Tasarruf Uygulaması Yayınlandı

Datally isminde veri tasarrufu yapan yeni bir uygulama Google tarafından mağazada yayınlandı. Bu uygulama ile artık daha düşük veri tüketimi yaparak internet kullanabileceksiniz.

Google, Android için Datally adında yeni bir veri tasarruf uygulamasını piyasaya sundu. Yeni uygulama kullanım kolaylığı ile kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Basit bir kullanıcı arayüz ile Android cihazınızda veri kullanımını azaltmanıza yardımcı oluyor. Size, hangi uygulamanın ne kadar veri kullandığını ve daha fazla farklı istatistiği gösteriyor.

Datally, çeşitli yöntemler kullanarak internet veri tüketiminizin yaklaşık  %30'undan fazlasını tasarruf etmenize yardımcı olacak akıllı veri yöneticisi uygulamasıdır. Arayüzde bulunan basit bir düğmenin yardımıyla tüm uygulamaların arka plan veri kullanımını durdurabilirsiniz. Bu, yalnızca kullanmak istediğiniz uygulamaların veri tüketimi yapabileceği anlamına geliyor. Mevcut kullanılan uygulamaların kullandığı veri miktarını gösteren bildirim özelliği de uygulamada yer alıyor.

Datally, kullanım geçmişinizi ve her uygulama için detaylı istatistiği size ayrıntılı bir şekilde gösterebiliyor. Ayrıca, Datally uygulamasını ne zaman açmanız gerektiğine ilişkin çeşitli bildirimler yine uygulama tarafından size belirli aralıklar ile gösteriliyor. Uygulama yakınlardaki şifresiz Wi-Fi şebekelerini arayarak siz hareket halinde iken mobil veri yerine Wi-Fi bağlantısı kullanarak bir miktar daha veri tasarrufu yapmanızı sağlayabiliyor.

Kullanıcılar bağlandıkları Wi-Fi ağlarına puan verebiliyor ve bir ağa bağlanmadan önce bu puanları görebiliyorsunuz. Uygulama içindeki Wi-Fi bulma aracı size Wi-Fi ağından ne kadar uzakta olduğunuz gibi çeşitli ayrıntıları gösterebiliyor.

Şuanda Android işletim sisteminde yerleşik olarak veri kullanımınızı kontrol etmenizi sağlayan bir veri yöneticisi zaten var, ancak Datally uygulaması bütün verileri ve detayları size hızlı bir şekilde sunabiliyor. Google ayrıca, daha fazla özelliğin yakında uygulamaya ekleneceğine dair bir açıklama yaptı. Datally Android uygulamasını BURAYA tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Whatsapp