Google Play Store'da, Android uygulamaları için yaz indirimleri

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulamaları içeren Google Play Store uygulama mağazası, yaz indirimleriyle birlikte büyük fırsatlar sunmayı planlıyor.

Android işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulamaların yer aldığı Google Play Store isimli uygulama mağazası, yaz indirimleri kampanyasıyla karşımıza çıktı.


6 Temmuz ile  13 Temmuz arasında geçerli olacak olan yaz indirimleri kampanyası, uygulama mağazasındaki tüm kategorilerde geçerli olacak. Yani oyun, müzik, film, TV, kitap, dergi ve diğer kategorilerde geçerli olacak olan bu kampanya kapsamında, tüketicilere çok büyük indirim fırsatları sunulacak.


Google Play Store'da özellikle Avrupa kullanıcılarının kullandığı New York Times, Runtasyic ve TuneIn uygulamaları için talep edilen 1 yıllık abonelik ücreti, bu indirim kapsamında yüzde 50 indirime uğruyor. Bunun yanı sıra oyun içi satın alımlarda ve popüler oyunların fiyatlarında yüzde 60'a varan yaz indirimleri de sunuluyor.


Örneğin uygulama mağazasında yer alan Lara Croft GO, Grand Theft Auto: Vice City, Rockstar Games, Call of Duty:Black Ops Zombies, Activision Publishing, Inc.,Farming Simulator 16, GIANTS Software, Goat Simulator Waste of Space, Coffee Stain Studios, Goat Simulator MMO Simulator, Leo's Fortune ve pek çok oyunda büyük indirim oranları yer alıyor.


Google Play Store uygulama mağazasındaki Kitaplar kategorisinde yüzde 50 ile 80 arasında indirimler, Music kategorisinde ilk dört ay ücretsiz kayıt olma imkanı, Filmler kategorisinde 0.99 dolarlık ücretle film kiralayabilme imkanı ve dizi kategorisinde ise yüzde 50 indirim fırsatı sizleri beklemekte.


Sizde Google Play Store'dan uygulama satın almak istiyorsanız, 6 ile 13 Temmuz arasında mağazayı ziyaret etmeniz gerektiğini unutmayın.

Whatsapp