Google Play Store v8.1.73 Sürümü Çıktı

Google tarafından geliştirilen Android işletim sisteminin içerisinde yer alan uygulama mağazası Google Play Store v8.1.73 güncellemesi almaya başladı.

Oldukça hızlı bir şekilde gelişen Android işletim sistemi elbette genel olarak sistem geliştirmelerinin yanı sıra Google tarafından geliştirilen uygulamaları da içerisinde barındırıyor. Bunlardan en önemlisi Google Play Store uygulaması. Yeni gelen güncelleme ile Google Play Store v8.1.73 sürümüne yükseltilmiş durumda.

Yeni Play Store güncellemesi, Play Store v8.1.73 sürüm numarası ile kullanıma sunuldu. Güncelleme, kullanıcı arayüzünde gözle görülen yeni bir şey getirmediğinden dolayı arka planda yapılan bazı önemli değişiklikleri barındırıyor. 

Bundan bir önceki güncelleme Google Play Store v8.1.31 güncellemesiydi ve geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Bir önceki Google Play Store güncellemesi ve şuan ki dağıtılmaya başlanan Google Play Store 8.1.73 numaralı güncelleme hayalet güncelleme olarak geçiyor diyebiliriz. Çünkü her iki güncellemede gözle görülür büyük farklılıklar getirmedi.

BURAYA tıklayarak en yeni Google Play Store 8.1.73 APK dosyasını cihazınıza indirebilir ve hemen ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Yada dilerseniz güncellemenin cihazınıza otomatik olarak gelmesini bekleyebilirsiniz. Google kademeli olarak destekleyen bütün cihazlara Play Store v8.1.73 güncellemesini dağıtacaktır.

Bu tarz güncellemeler arka planda Google Play mağazasını geliştirse de gözle görülür büyük değişiklikler getirmediği için bir çok kullanıcı tarafından pekte heyecanla karşılanmıyor. Elbette bazen Google, Play Store uygulama mağazasına büyük yenilikler getiren güncellemeleri de uygulama için dağıtıyor.

Whatsapp