Google Play Store 8.2.32 Sürümü İndirilebilir Durumda

Google Play Store uygulamasının 8.2.32 sürüm numaralı APK dosyası şuanda indirilebilir halde. Yeni güncelleme arka planda bir çok değişikliği beraberinde getiriyor.

Google Play Store güncellemeleri, Google'ın yeni bir Play Store sürümünü her ay en az iki defa piyasaya sürmesiyle sürekli artıyor. Son Play Store güncellemesi 8.1.73 sürümü belirgin değişiklikler getirmemişti. Bu durum yeni piyasaya sürülen Play Store 8.2.32 sürümü içinde aynı kaldı.

Kademeli olarak desteklenen bütün cihazlara dağıtılmaya başlanan en yeni Google Play Store güncellemesi, sürüm 8.2.32 ile birlikte geliyor. Sürüm numarasında önceki sürüm 8.1.73 ile karşılaştırıldığında oldukça önemli bir sıçrama yapılmış gibi görünüyor. Bununla birlikte sürüm numarasında büyük bir sıçrama olması büyük değişikliklerin yapıldığı anlamına gelmiyor. Google Play Store 8.2.32 sürümü diğer güncellemeler gibi hayalet bir güncelleme.

Elbette arka planda göremediğimiz kod düzeyinde bir çok farklı değişiklikler yapılmıştır. Bu yüzden yeni sürüm ile beraber uygulamanın daha iyi performans göstereceğini düşünüyoruz. Bu nedenle mutlaka son sürüm Google Play Store uygulamasını yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Google Play Store güncellemeleri aşamalı olarak sunulduğundan, cihazınıza erişmesi birkaç gün sürecektir. Ancak son sürüm Play Store APK dosyasını cihazınıza yüklemek istiyorsanız BURAYA tıklayarak APK dosyasını cihazınıza indirebilir ve hemen kurarak son sürüm Google Play Store mağazasına sahip olabilirsiniz.

Google Play Store APK dosyasını yukarıdaki indirme bağlantısından cihazınıza indirerek yada bilgisayarınıza indirip cihazınıza atarak yüklemeye başlayabilirsiniz. Normal APK dosyası yükler gibi uygulamayı yüklemeniz yeterli olacaktır.

Whatsapp