Google Play Store 8.0.73 Sürümü Bugün İtibariyle Yayınlandı

Bugün yayınlanan yeni bir güncelleme ile Google Play Store mağazası 8.0.73 sürümüne yükseltildi. Güncelleme ilgili detaylar şuan için bilinmiyor.

Google, 8.0.73 sürüm numarasına sahip yeni bir güncellemeyi Play Store için dağıtmaya başladı. Bu, bugün erken saatlerde piyasaya sürülen 8.0.27 sürümünün hemen ardından gelen yeni bir güncelleme oldu. Yeni güncellemede nelerin değiştiğini henüz bilmiyoruz, ancak yeni Play Store uygulamasının APK boyutunun 15MB civarında olduğunu düşünürsek bu sabah yayınlanan 9MB civarında APK boyutuna sahip 8.0.27 güncellemesine kıyasla uygulamanın boyutunun iki kata yakın bir artış gösterdiğiniz söyleyebiliriz.

Google Play Store, bu sabah 8.0.27 sürüm numarasına sahip yeni bir güncelleme aldı. En son güncelleme, sürüm numarasını 8.0.27 yapıyor. Önceki güncellemenin sürüm numarası 8.0.26 idi. Güncellemenin ardından bugün akşam saatlerinde Google yeni bir güncelleme daha vererek Google Play Store 8.0.73 sürümünü yayınladı. BURAYA tıklayarak sizde Google Play Store 8.0.73 sürümünü indirebilirsiniz.

Önceki sürüm güncellemelerinden biri olan 8.0.22, oyun mağazası için belirgin bir değişiklik getirmişti. Değişiklik günlükleri uygulama güncellemelerine dönüştürülürken uygulamada başka nelerin değiştirildiğini bilemiyoruz. Çünkü gelen güncellemelerin büyük bir çoğunluğu gözle görülmeyen arka planda yapılan değişiklikleri kapsıyor.

Play Store güncellemelerin de her zaman olduğu gibi yeni gelen güncellemede otomatik olarak cihazlara dağıtılacaktır. Yani, Google yeni Play Store 8.0.73 sürümü kademeli olarak desteklenen tüm Android cihazlara verilecektir. Yani uygulamayı elle güncellemek zorunda değilsiniz fakat güncelleme size ulaşmadıysa yukarıdaki bağlantıyı kullanarak yeni Google Play Store uygulamasını indirebilir ve kendiniz güncelleyebilirsiniz.

Whatsapp