Google Play Store 8.0.26 Sürümünü İndirerek Yeni Özellikler Keşfedin

Yeni Google Play Store güncellemesi henüz cihazınıza gelmediyse bu haberimizi okuyarak sizde en güncel Google Play Store mağazasına sahip olabilirsiniz.

Google Play Store'a yeni bir güncelleme geldi. Yeni gelen Google Play güncellemesi sürüm numarasını 8.0.26'ya yükseltti. Önceki sürüm numarası 8.0.23'dü. Ayrıca çoğu Play Store güncellemelerin de olduğu gibi, bu güncellemenin de bir hayalet güncelleme olup uygulamada görünür herhangi bir değişiklik yapmadığını belirtmemiz gerekiyor. Ancak uygulamada ilginç yeni şeyler olup olmadığını araştırıyoruz.

Sürüm 8.0.22 ile birlikte gelen son kayda değer Play Store güncellemesi, Google Play Store'da bazı önemli değişiklikler getirmişti. Bunlardan bir tanesi, uygulama güncellemeleri menüsüne satır içi değişiklik günlüğü getirerek uygulama güncellemeleri için değişim günlüğünü görüntülemeyi daha kolay bir hale getirmişti.

Eğer sizde yeni güncellemelerin gelmesini bekleyenlerden biri değilseniz, BURAYA tıklayarak Play Store APK dosyasını cihazınıza indirebilir ve manuel bir şekilde cihazınıza kendiniz yükleyebilirsiniz. Bu yüklemenin cihazınıza hiç bir zararı olmayacaktır sadece bir kaç tıklama ile en son sürüm Google Play Store mağazasına sahip olabilirsiniz.

Google Play Store APK dosyasını yüklemek için önce Ayarlar> Güvenlik bölümüne gidin. Ardından oradan 'Bilinmeyen kaynaklar' özelliğini etkinleştirin ve ardından APK dosyasını bularak yüklemeye başlayabilirsiniz. Yükleme çok kısa sürecektir. Yükleme bittikten sonra Google Play Store uygulamasını çalıştırarak kullanmaya ve yeni özellikleri keşfetmeye hemen başlayabilirsiniz.

Whatsapp