Google Pixel'in renkleri ve dahili veri kapasitesi göründü

Google Pixel hangi renklerle sunulacak?

Google, bugün düzenleyeceği etkinlikle yeni iki akıllı telefon modelini duyuracak. HTC tarafından üretilen bu yeni cihazlar Google Pixel ve Pixel XL adları ile gelecek. Daha önceki dönemlerde Google Nexus ismini tercih ederken, önce tabletlerinde bunun yerine Pixel ismini kullanmaya başlamıştı ve şimdi de akıllı telefonlarında bu isme yer veriyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Google, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemini sunmuştu. Bu işletim sisteminin Google'ın yeni cihazları ile gelmesi beklenirken, bu gerçekleşmemişti. Daha sonra gelen bilgiler ise yeni Google Pixel ve Pixel XL modellerin Android 7.1 Nougat ile sunulacağı şeklinde.

Duyuruya çok az zaman kala bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörü Verizon Wireless bazı bilgiler paylaştı. Cihazların hem görselleri gelirken, hem de renkleri ve dahili veri kapasitesi seçenekleri ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre, hem Google Pixel hem de Google Pixel XL mavi, siyah ve beyaz renklerle pazara sunulacak ayrıca cihazların dahili veri kapasitesi de 32GB ve 128GB olarak iki farklı şekilde geliyor.

Google Pixel iddialara göre 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4GB sistem belleği, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera özelliklerine sahip olacak. Google Pixel XL ise 5.5" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran içerecek. Diğer özellikler ise aynı gelecek.

Whatsapp