Google Pixel'in fiyatlarında indirim yapıldı

Google Play Store üzerinden satışa sunulan Google Pixel ve Google Pixel XL modellerinin fiyatlarında 200 dolara varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Google tarafından uzun bir süredir piyasada satışa sunulan Google Pixel cep telefonu, sonunda önemli fiyat indirimine kavuşuyor. Firma tarafından gelen açıklama ile birlikte hem Pixel hem de Pixel XL modellerinin fiyatlarında indirime gidileceği açıklanırken, bu indirim cihazların resmi satış kanalı olan Google Play Store'da yapılan düzenleme ile doğrulandı.


Google Pixel XL modelinin fiyatında 200 dolarlık bir indirime gidilerek fiyat 569 dolar seviyesine gerilerken, Google Pixel'in fiyatı ise 524 dolar seviyesine düşmüş oldu. Uzun bir süre öncesinde tanıtılmasına rağmen Qualcomm 821 işlemcisinden güç alan Google Pixel, kamera anlamında ise piyasanın en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Google Pixel 2'de kulaklık girişi yer almayabilir

Teknoloji dünyasının son dönemlerde en çok konuştuğu mobil cihaz olarak karşımıza Google tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen Pixel 2'nin olduğunu söyleyebiliriz. Google Pixel 2 ile birlikte sektörde sıkça yeni haberler yer almaya başlanılırken, şimdilerde ortaya sürülen bir iddiaya göre cihazın kulaklık girişi bulunmayacak.

Daha önce gerçekleştirdiği sızıntılarla birlikte isminden sıkça söz ettiren Steve Hemmerstoffer ile MySmartPrice.com siteleri tarafından yayınlanan görselde kulaklık girişinin olmadığını görüyoruz. Sektörde kulaklık girişine yer verilmemesinin nedeni son dönemlerde daha ince cep telefonları üretmek için tercih edilirken, ancak bu durum mobil cihaz kullanıcıları tarafından pekte hoş karşılanmıyor diyebiliriz.

Kullanıcıların ülkemizde ve dünya çapında daha çok kablolu kulaklık modellerini tercih ettiği görülürken, tercihleri ise 3.5 mm jakı bulunan kulaklık modelleri oluyor. Cihazın hazırlanan tasarımından elde edilen verilere baktığımızda Google Pixel 2'nin kulaklık girişi konulacak kalınlıkta bir tasarımı içerdiğini söyleyebiliriz.

Whatsapp