Google Pixel XL için Spigen koruyucu kılıflar istelendi

Google'ın yeni Pixel ve Pixel XL modelleri bir kaç gün sonra gün yüzüne çıkacak...

Google iki gün sonra oldukça önemli bir etkinlik ile teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek. Firma bilindiği üzere şu anda açık ara farkla akıllı telefon pazarında en çok kullanılan işletim sistemi olan Android'i geliştiriyor ve bunun da avantajı ile her sene yeni akıllı telefon modelleri de sunuyor.

Geçtiğimiz seneye kadar firma Nexus çatısı altında modellerini sunmaktaydı. Son olarak 2015 Ekim ayında Google, Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki modellerle karşımıza gelmiş ve bu cihazlar LG ve Huawei tarafından üretilmişti.

Diğer taraftan bu sene ise yeni modeller de gelecek ve 4 Ekim tarihinde firma iki yeni akıllı telefon modelini duyuracak. Bu sefer cihazların Nexus ismi ile sunulmayacağı ve Google Pixel ve Pixel XL adı geleceği ifade edilmekte. Bu akıllı telefonlar HTC tarafından üretilecek.

Henüz cihazlar resmi olarak duyurulmasa da kısa bir süre önce bu akıllı telefonlara dair detaylı render görseller ortaya çıkmıştı ve şimdi de koruyucu kılıf pazarının en önemli isimlerinden olan Spigen, Google Pixel XL cihaz için tasarladığı koruyucu kılıfları Amazon'da listeledi. 

Koruyucu kılıfların görselleri de gelirken, ayrıca bu görsellerde Google Pixel XL'nin de yer aldığı görülüyor. Cihazın tasarımı kısa süre önce gelen render görsellerde yer alan cihaz ile aynı olduğunu söyleyebiliriz.

İddialara göre Google Pixel XL akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 / 821 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi özellikleri ile gelecek.

Whatsapp