Google Pixel ve Pixel XL akıllı telefonların canlı görselleri geldi

Gelecek ay başında duyurulacak olan Pixel ve Pixel XL modeller gün yüzüne çıktı..

Şu sıralara gündemde yer alan cihazların başında Google'ın kısa süre sonra duyuracağı akıllı telefon modelleri var. Daha önce Google Nexus adı altında cihazlarını sunarken, gelen yeni bilgilere göre bu akıllı telefonlar artık Pixel adı ile karşımıza gelecek. Yeni akıllı telefonlar iddialara göre Google Pixel ve Pixel XL isimleri ile gün yüzüne çıkacak.

Google'ın yeni Pixel akıllı telefon modellerinin görselleri de gelmeye başladı ve koruyucu kılıf üreticilerinin render görsellerinin ardından şimdi de Google Pixel ve Pixel XL akıllı telefonların beyaz renkli versiyonlarının canlı görselleri ortaya çıktı.

Baktığımızda yeni cihazların anten çizgileri HTC One A9'u hatırlatıyor. Bilindiği üzere her iki akıllı telefonun da Tayvan merkezli teknoloji devi HTC tarafından üretileceği kaydedilirken, firmanın son dönemde kullandığı tasarım dilini bazı noktalarda yeni cihazlarda da görebiliriz.

Yeni Google Pixel ve Pixel akıllı telefonların önden görünüşlerinde Home butonunun gizlendiği görülmekte. Ancak koruyucu kılıf render görsellerde bu Home butonu detaylı olarak görülebilmekte. Ancak diğer taraftan arka tarafta da görüldüğü üzere parmak izi tarayıcısı yer almakta.

Bu durum biraz da olsa kafa karışıklığı yaratıyor. Nedeni ise arka tarafta parmak izi tarayıcısı kullananlar fiziksel Home tuşuna cihazlarında yer vermiyorlar. Arka tarafta Google'ın yeni asistanı için ayrılmış ayrı bir buton olabileceği tahminleri de gelmekte.

Whatsapp