Google Pixel Launcher İçin Tema Özelliği Gelecek

Google tarafından geliştirilen ve kullanılan Google Pixel Launcher uygulamasına gelecekte tema özelliği eklenecek.

Eğer bir Google cihazı veya Android One kapsamındaki bir cihazı kullanıyorsanız uzun yıllar boyunca aynı arayüz ile cihazı kullanmanız gerekebiliyor. Bu noktada diğer akıllı telefon üreticileri saf Android arayüzünü özelleştirerek kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmaya çalışıyor. Diğer taraftan Google Nexus, Pixel veya Android One kullanıcıları direkt olarak Google tarafından verilen saf Android arayüzünü kullanmak zorunda kalıyor.

Bu noktada Google tarafından gelecekte stok Android arayüzüne daha fazla tema özelliği ekleneceği düşünülüyor. Gelen son bilgilere göre Google Pixel Launcher uygulamasına bir tema özelliği eklenecek. Bu özellik sayesinde açık renk veya koyu renk tema arasında geçiş yapabileceksiniz. Koyu renkli temayı kullanarak AMOLED ekrana sahip telefonunuzda daha iyi bir pil performansı elde edebileceksiniz.

Şuan için Pixel Launcher uygulamasında herhangi bir tema özelliği bulunmuyor. Kullanıcılara gönderilen bir güncelleme de yok. Bu özelliğin ileride gelecek olan güncellemeler de uygulamaya ekleneceği söyleniyor. Diğer taraftan Android P işletim sistemi ile beraber Google, yeni tema özelliklerini de piyasaya sürebilir.

Eğer sizde cihazınızda Google Pixel Launcher uygulamasını denemek istiyorsanız yukarıda yer alan bağlantı üzerinden uygulamanın indirme adresine gidebilir ve cihazınıza yükleyerek deneyebilirsiniz.

Whatsapp