Google Pixel Fiyatı Hakkında Bilgiler Geldi

Google'ın Nexus telefonlarının yerini almaya hazırlanan Google Pixel serisinin fiyatları hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Google'ın saf Android işletim sistemi ile program ortakları tarafından üretilen Nexus serisinin yerini yakın zamanda tanıtımı yapılması beklenen Pixel serisi akıllı telefonları alacak. Bu yıl HTC tarafından üretilecek belirtilen yeni Google Pixel akıllı telefonları, Google Pixel ve Google Pixel XL adlarını taşıyacak. 

Haklarında bugüne kadar bir çok iddia internet ortamında yer alan ve neredeyse tüm teknik özellikleri ortaya çıkan Google Pixel akıllı telefonun şimdi de fiyatı hakkında yeni iddialar gelmeye başladı. Arama devi Google’ın akıllı telefonları küçük versiyonu olarak Google Pixel, daha güçlü ve büyük ekranlı versiyonu ise Google Pixel XL adını taşıyacak. İddialara göre Google Pixel XL, 649$'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Bu fiyat için Google’ın 32GB dahili depolama alanını baz modelde kullanacağına dair henüz doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor. Fakat Apple'ın İphone 7 ile 32GB Depolamayı baz model olarak alması ve fiyatını da 649$'dan başlatması Google'a da bu konuda pek fazla seçenek bırakmıyor. 

Google, Pixel akıllı telefonlar için özel finansman programı uygulayacak ve Google Pixel için 99$, Google Pixel XL için 119$ ödeyerek kaza sonucu hasarı da kapsayan ek bir yıllık garanti süresine,sahip olunabilecek. Ayrıca gelen bilgilere göre ABD'li dev operatör Verizon, ön sipariş ve perakende satışlar için özel iş ortağı olacak gibi görünüyor. 

Halihazırda bu iddialar şimdilik sadece bir tane kaynak üzerinden geldi ve belirtilen kaynağın paylaştığı daha önceki haberleri sayesinde güvenilir bir kaynak olduğu belirtiliyor. Google’ın yıllardır beklenen Google markalı ilk akıllı telefonları olması beklenen Google Pixel serisinin 4 Ekim tarihinde gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

Whatsapp