Google Pixel 4'ün Render Görüntüsü Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Bu ayın ortalarında duyurulması beklenen Pixel 4 serisinin yeni render görüntüleri telefonların renk seçenekleriyle ilgili önemli bir ipucunu bizlere gösteriyor.

Daha önce sayısız kez ortaya çıkan ve hatta duyuru öncesinde bazı kişilerin eline geçen Pixel 4 serisi artık tüm ihtişamıyla bilinen bir telefon olarak dikkat çekiyor. Henüz resmi duyurusuna birkaç hafta varken bütün teknik özellikleri ve tasarımıyla ortaya çıkan ve gizli bir yanı kalmayan telefonlardan Pixel 4'ün yeni render görüntüsü bugün ortaya çıktı.

Yeni render görüntüsü bizlere telefonun varsayılan duvar kağıdını gösterirken bu duvar kağıdı üzerinde yer alan P harfi ve 4 rakamının renkleri telefonların hangi renk seçenekleri ile beraber piyasaya çıkacağını gösteriyor olabilir.

Arka tarafta iPhone 11 serisi ile benzer şekilde kare bir platform üstünde kamera kurulumuna sahip olan Pixel 4'ün kamera bölmesi hariç arkada sade bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Önde veya arkada herhangi bir parmak izi okuyucusunun varlığı dikkat çekmezken daha önceki raporlarda telefonların sadece yüz tanıma ile kilit açma özelliğine sahip olacağı belirtiliyordu.

15 Ekim tarihinde Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerinin Google tarafından düzenlenecek olan bir etkinlikte resmi olarak tanıtılması beklenirken ne yazık ki daha önceki Pixel modellerinde olduğu gibi Pixel 4 serisinin de ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayacağını söylememiz gerekiyor. Umarız Google yakın zamanda bu durumu düzeltmek için çalışmalara başlar ve tekrar Google imzalı telefonları ülkemizde görebiliriz.

Whatsapp