Google Pixel 4'ün Çalışır Haldeki Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Google tarafından çok yakın zamanda duyurulması beklenen yeni Google Pixel 4 serisine ait yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Önümüzdeki ay Google tarafından düzenlenecek olan bir etkinlik ile resmiyet kazanması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerinin arka tarafta 12 MP + 16 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile birlikte geleceği iddia ediliyor. Bu kameralardan 12 MP olanı ana kamera ve 16 MP olanının ise telefoto kamerası olacağı söyleniyor. Zaman ilerledikçe yeni sızıntılar ile gündeme gelmeye devam eden telefonlar bugünde çalışır haldeki fotoğrafları ve videoları ile tekrar ortaya çıktılar.

Kamera anlamında halen birçok rakibinin önünde olan tek arka kameralı Pixel 3 serisinin ardından çift arka kameralı Pixel 4 serisinin nasıl bir performans sergileyeceği oldukça merak ediliyor. Yazılımsal anlamda kamerayı çok daha iyi bir hale getiren Google bu gücünü kullanarak Pixel 4 serisi ile yine rakiplerinin önünde yer alacak gibi görünüyor.

Üst tarafta çentik yer almayan cihazların ön tarafta biraz kibar bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Üst taraftaki çerçevenin alt tarafa kıyasla biraz daha kalın olduğu bu tasarımın kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Arka tarafta çift kamera ve çift LED flaş ile birlikte gelen Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerinde 8x yakınlaştırma ve 6 GB RAM belleğinin kullanılacağı iddia ediliyor. Geekbench performans testinde 4 GB RAM ile birlikte ortaya çıkan cihazların iki farklı varyanta sahip olup olmadığını zamanla göreceğiz.

Kendi geliştirdiği Android işletim sisteminin en verimli şekilde kullanan Google sahip olduğu yazılımsal gücü sayesinde cihazlarında hangi donanımı kullanırsa kullansın oldukça akıcı ve performanslı bir deneyimi kullanıcılara sunabiliyor. Kutudan direkt Android 10 ile birlikte çıkacağı kesin olan cihazların üç yıl boyunca işletim sistemi güncellemelerini alması bekleniyor.

Whatsapp