Google Pixel 4 XL'nin 5G Destekli Bir Varyantı Ortaya Çıktı

Google Pixel 4 serisi gelen son bilgilere göre birden fazla varyant ile beraber piyasaya çıkacak gibi görünüyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Google'ın yeni nesil Pixel akıllı telefonlarını Ekim ayında duyurması bekleniyor. Geçen yıl piyasaya sürülmeden birkaç ay önce Pixel 3 serisinin tüm görselleri ve özellikleri ortaya çıkmıştı. Bu yılda aynı senaryolar yaşandı ve cihazların tanıtım öncesinde özellikleri ile beraber görselleri ortaya çıktı.

Daha önceki raporlarda 4 GB RAM belleğine sahip olduğu görülen telefonlardan Pixel 4 XL'nin 8 GB RAM ve 5G desteğine sahip özel bir varyanta sahip olacağı ortaya çıktı. Ayrıca Pixel 4 XL'nin 6 GB RAM ile beraber piyasaya çıkabileceği de söyleniyor. Android işletim sistemini en verimli şekilde kullanan firmalardan biri olan Google bu sayede kullanıcıların RAM sorunu yaşamadan akıcı bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Geekbench listesinde ortaya çıkan Pixel 4 XL'nin hem 8 GB RAM belleği hemde 5G desteğiyle beraber geldiğini görüyoruz. İşlemci tarafında Snapdragon 855 veya Snapdragon 855 Plus modellerden bir tanesine sahip olması beklenen cihazın ilginç bir şekilde tek çekirdekte 761 ve çok çekirdekte 2326 puan aldığını görüyoruz.

Yukarıdaki sonuçlar doğruysa Pixel 4 XL, şirketin 5G desteğine ve 8GB RAM belleğine sahip ilk akıllı telefonu olacak. Önümüzdeki ay düzenlenmesi beklenen tanıtım etkinliğinin ardından telefonların dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.

Whatsapp