Google Pixel 4 Serisinin 90 Hz Ekran Yenileme Hızına Sahip Olacağı Söyleniyor

Google tarafından önümüzdeki aylarda duyurulması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yakın zamanda tanıtılması beklenen Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'in çok fazla sızıntı ile gündemden düşmediği şu günlerde yeni bilgiler ile kullanıcıları daha da fazla meraklandıran ikili ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde yüz açma özelliğine sahip olacağı Google tarafından açıklanan telefonların bugün ise ekranıyla ilgili önemli bir özelliği ortaya çıktı.

Google Pixel 4'ün ön tarafta 5,7 inç Full HD + çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olduğu, Pixel 4 XL'nin ise 6,3 inç boyutunda Quad HD çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Her iki telefonunda 90 Hz yenileme hızına sahip ekran paneli kullanacağı ve Google’ın bu ekranlara akıcı ekran adını vereceği söyleniyor. Arka tarafta 12 MP çözünürlüğünde ana kameraya ek olarak yardımcı bir kamera ile gelmesi beklenen telefonların çift arka kameraya sahip ilk Google Pixel modelleri olacağını söyleyebiliriz.

Hem Pixel 4 hem de Pixel 4 XL'nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinin yer almasına kesin gözüyle bakılırken telefonlarda 64 / 128 GB dahili depolama alanı ve 6 GB RAM belleği kullanılacağı söyleniyor.

Google Pixel 4 içerisinde 2800 mAh kapasiteli pilin yer aldığı belirtilirken diğer taraftan daha büyük ekrana sahip olan Google Pixel 4 XL ise 3700 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek gibi görünüyor. Telefonların Google tarafından Ekim ayı içerisinde resmi olarak duyurması bekleniyor. Uzun yıllardır ülkemizde satılmayan Pixel serisinin bu yılda Türkiye pazarında satışa sunulması beklenmiyor.

Whatsapp