Google Pixel 4 Çoklu Kamerasıyla Beraber Görüntülendi

Google tarafından önümüzdeki aylarda duyurulması beklenen Pixel 4 ilk kez canlı bir şekilde ortaya çıktı.

Aradan geçen yılların ardından Google'ın artık yeni amiral gemisinde çoklu arka kameraya yer vereceğine dair sızıntılar ortaya çıkmaya başlamıştı. Daha öncesinde kasanın köşesinde yatay olarak yerleştirilmiş çift kamera kurulumuyla ortaya çıkan cihaz şimdi ise canlı şekilde farklı bir kamera tasarımıyla beraber ortaya çıktı.

Sızan görüntülere bakacak olursak Google Pixel 4 arka tarafta Mate 20 Pro benzeri bir kamera kurulumu ile gelecek. Kasanın köşesine yerleştirilen kamera kurulumu çoklu kameralar sayesinde harika işler çıkaracak gibi duruyor. Bildiğiniz üzere Google kendi geliştirdiği kamera yazılım sayesinde tek arka kamera kullanıyordu ve rakiplerinden çok daha iyi işler çıkarıyordu.

Ön tarafta ekran içi çift kameraya sahip olması beklenen Pixel 4'ün diğer taraftan donanım özellikleriyle de rakiplerini kıskandıracak güce sahip olacağını söyleyebiliriz. Ne yazık ki ülkemizde uzun yıllardır satılmayan Google telefonlarının bu yılda satışa sunulmasını beklemiyoruz.

Daha önceki iddialardan ve raporlardan yola çıkarak Google Pixel 4'ün Qualcomm Snapdragon 855 işlemci, 6 GB RAM ve en güncel sürüm olan Android Q işletim sistemi ile beraber Ekim ayı içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Whatsapp