Google Pixel 4 Canlı Şekilde Ortaya Çıktı

Uzun bir süredir sızıntılar ile gündemi meşgul eden telefonlardan biri olan Google Pixel 4 XL bu sefer çalışır halde ortaya çıktı.

Önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılması beklenen Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri her geçen gün farklı bir sızıntı ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Daha önce sayısız render görüntüsü ve raporlar ile ortaya çıkan telefonlardan Pixel 4 XL bugün çalışır halde görüntülendi.

Raporlarda bu cihazın Google Pixel 4 XL olduğu belirtiliyor. Çok net olmayan bu görsel bizlere daha önceki sızıntılarda yer alan tasarımı gösteriyor. Alt tarafta ve yan taraflarda ince çerçevelere sahip olan telefon üst tarafta ise daha kalın bir çerçeve ile beraber geliyor. Şirketin Pixel 4 XL modelinde çentikli bir ekran kullanmayacağını açık bir şekilde görebiliyoruz.

Daha önce Google tarafından açıklanan bilgilere göre yüz tanıma özelliği bulunacak olan Pixel 4 serisi bu sayede daha fazla güvenlik seçeneğini kullanıcılara sunmuş olacak. Donanım tarafında Pixel 4 XL'nin 6,3 inç boyutunda QHD+ çözünürlüğe sahip bir OLED ekran ile beraber gelmesi bekleniyor. Bu ekranın 90 Hz yenileme hızına sahip olacağı söyleniyor. Bu sayede kullanıcılar çok daha akıcı bir cihaz deneyimine sahip olacak.

İçerisinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci, 6 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama alanı gibi özellikler barındırması beklenen telefonun 3700 mAh kapasiteli pil ile beraber en az bir günlük pil süresi sunması bekleniyor.

Whatsapp