Google Pixel 4 Canlı Şekilde Görüntülendi

Google tarafından önümüzdeki aylarda duyurulması beklenen yeni amiral gemisi Pixel 4'ün çalışır haldeki bir örneği Londra'da bir kişinin elinde ortaya çıktı.

Londra merkezli bir sızıntı sayesinde Pixel 4'ün nasıl bir arka kamera kurulumuna sahip olacağı bir kez daha doğrulanmış oldu. Daha önceki sızıntılarda yatay yerleştirilmiş kamera kurulumunun yanı sıra kare içerisinde yer alan bir kamera kurulumundan da bahsediliyordu. Şimdi ise cihazın gerçek bir örneğini net bir şekilde görüyoruz.

Ana kameranın yanında telefoto olduğu düşünülen bir kamera yer alıyor. Bunların yanında LED flaş ve sensör bulunuyor. Ayrıca ikinci mikrofonun buraya yerleştirildiğini görüyoruz. Bu kamera tasarımı Mate 20 serisindeki ile benzer diyebiliriz. Yani ufak bir çıkıntılı kare alan içerisinde bu donanımların yer alacağını söyleyebiliriz.

Diğer taraftan önde çentikli tasarım yerine biraz kalın çerçevelere yer vermesi beklenen şirketin yanlarda ve alt tarafta ise oldukça ince çerçeveler ile kullanıcılara yüksek ekran kasa oranı sunacağı düşünülüyor. Önde yine çift kamera kurulumunun yer alması bekleniyor.

Cihazın arka tarafında herhangi bir parmak izi okuyucusunun varlığı görünmüyor. Bu durum akıllara Google Pixel 4’ün ekrana gömülü parmak izi okuyucusu kullanacağı ihtimalini getiriyor. Son yıllarda AMOLED ekranlı birçok amiral gemisi telefonda ekran içi parmak izi okuyucusunun kullanıldığını görmüştük.

Whatsapp